We have a bizarre 404

Here you may share your feedback on any of the online services we provide, or report technical issues that you may have encountered.

Moderator: Staff

Winter Knight
Posts: 304
Joined: Fri Sep 21, 2007 12:35 pm

We have a bizarre 404

Postby Winter Knight » Tue Nov 04, 2008 5:18 pm

Load this page:


It correctly gives a 404. But, it loads the same content as the home page. It's weird. If the user isn't paying attention to the status codes, or using a browser like Firefox 3 which does not report them anywhere, then they won't even know that they went to a dead link.

Note that this only happens with http://www.allacrost.org/staff/*. Anything else that I've tried, like http://www.allacrost.org/jkldjlfkjda.html works as expected, and you get a user readable error.
User avatar
Posts: 8665
Joined: Wed Jun 16, 2004 6:07 pm
Location: Austin TX

Re: We have a bizarre 404

Postby Roots » Tue Nov 04, 2008 6:23 pm

Weird. Well I'm too busy to handle something like this right now so maybe someone else can get around to it eventually?
User avatar
Posts: 207
Joined: Sat Apr 19, 2008 2:43 pm
Location: Netherlands

Re: We have a bizarre 404

Postby ElonNarai » Sun Nov 16, 2008 3:02 pm

It has to do with drupal installation, which catches everything that does not directly link to a page.

I will try to make it staff.allacrost.org which should no longer cause that problem
Documenter and coder

Return to “Online Services”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests