Issue while running autoreconf

For those having trouble installing/running the game or to report a bug

Moderator: Staff

shirish
Member
Posts: 72
Joined: Thu Oct 16, 2008 8:07 pm

Issue while running autoreconf

Postby shirish » Tue Jun 14, 2011 5:13 pm

Hi all,
I download the allacrost_unstable_source_20110612.tar.gz tarball, gunzipped it and found allacrost-0.1.0 . Entered the directory and tried the instructions given at

http://allacrost.sourceforge.net/wiki/i ... x_and_OS_X

Got this comment/issue in the first step itself, the autoreconf -i

Code: Select all

/allacrost-0.1.0$ autoreconf -i
autoreconf: configure.ac: AM_GNU_GETTEXT is used, but not AM_GNU_GETTEXT_VERSION
Makefile.am:320: `:='-style assignments are not portable
Makefile.am:323: `%'-style pattern rules are a GNU make extension


I do not know whether its just a comment or it makes a difference or not.

The autoconf package (which has the autoreconf command is 2.68-1 .

Would try to go ahead for now, but just putting it here so its on record.
Intel i5-7400, Asus Z270-P, 8 GB DDR4 2400 RAM, D-Link 502-T router, 64-bit Debian Buster, MATE 1.18 ,
User avatar
Roots
Dictator
Posts: 8666
Joined: Wed Jun 16, 2004 6:07 pm
Location: Austin TX
Contact:

Re: Issue while running autoreconf

Postby Roots » Tue Jun 14, 2011 5:58 pm

Yeah I've seen those messages before. They are only warnings so everything still works fine, but yes we should clean that up at some point. Its just that we haven't played with our build files since gorzuate first put everything together, and he has since defected from Linux for OS X. :nono:
Image
nemesis
Senior Member
Posts: 157
Joined: Fri Apr 29, 2011 7:53 am
Location: Sachsen/Germany

Re: Issue while running autoreconf

Postby nemesis » Tue Jun 14, 2011 6:00 pm

Same for me. I also get this messages but the configure file is clean anyway.

Return to “Technical Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest